tisdag 12 februari 2013

Massvis av nätkärlek till er!

Just nu är det många av oss bokbloggare som håller på med något som kallas nätkärlek. Tanken med det är att skänka lite nätkärlek istället för näthat (jag har aldrig sett en enda elak kommentar på någon bokblogg, jag antar att det är för att vi bokbloggare är så snälla^^) genom att skriva om sina tre favoritbloggar.
Jag tänkte göra en liten variant på det, mest för att vi ska få fler glada bokbloggare och för att skänka ännu mer nätkärlek. Jag tänkte skriva om fler än tre favoritbokbloggar.

Först och främst så tänkte jag berätta om mina närmsta bokbloggarvänner, som också var de bokbloggare jag lärde känna först, och till den kategorin tillhör hela fem olika bokbloggare (utan inbördes ordning):
(Klicka på bloggarnas header för att komma till deras bloggar!)


Först har vi en härlig tjej vid namn Karin (Bokgrottan) som skriver fantastiska inlägg som alltid är roliga att läsa och har en härlig personlighet och det visar hon mycket av i sina inlägg. Ännu har jag inte träffat henne men kommer troligtvis göra det på Bokmässan, det hoppas jag i alla fall!


Sedan har vi söta Mimmi (Min Bokkista), specialist på att skriva intressanta recensioner och hur skojig som helst! Vi hade superkul tillsammans på Bokmässan och jag är säker på att vi kommer ha minst lika roligt i år igen. Hon har precis som Karin, inlägg där hon blandar in sin personlighet och skriver lite humoristiskt ibland.


Näst ut att få nätkärlek serverad är lilla underbara Liv (också känd som Iktoro) (En plats i bokhyllan)! Maken till rolig och charmig tjej finns inte! Det är alltid med glädje jag läser hennes inlägg och recensioner. Bokmässan, du och jag Liv, det kommer bli fantastiskt! Glöm inte femtiolappen! Det duger med en tjuga också, för den använde du ju förra gången (Liv fick sin tjuga signerad förra gången, haha, oförglömligt!).


Ännu en ljuvlig bokbloggare är Ella (Mittimellan) som bl.a hälsade på mig efter jul då vi hade lite hemliga bokprojekt på gång och så gav vi varandra julklappar (böcker såklart). Detta är en härlig tjej med en skön personlighet! Kram på dig gumman!! Ser fram emot Bokmässan i år igen!


(Gick inte att klistra in hans header!)

Sedan har vi en annan skön bokbloggare, nämligen Viggo (Bookfinger)! Det är ju ganska ovanligt med killar som har en bokblogg, men här har vi en! En trevlig en dessutom. Även Viggo träffade jag på Bokmässan.

Det var alla mina närmsta bokbloggarvänner (som också är några av mina favoritbokbloggare). Nu över till andra favoritbokbloggare (utan inbördes ordning):


(Gick inte att klistra in hennes header heller!)

Miriam, en munter och livad bokbloggare som driver bokbloggen Schitzo-Cookie's Bokblogg! Mysiga bokvideos som jag älskar att titta på har du också. Jag lämnar alltid hennes blogg glad, hon är helt enkelt en underbar person som jag hoppas träffa på Bokmässan i år!^^


En annan munter och härlig tjej är Nelly (Nellons Bokblogg). Hon har en underhållande och mysig blogg som alltid gör mig på gott humör! Det märks att det är du som skriver dina inlägg, och jag älskar dina bokvideos! Även dig hoppas jag att jag träffar på Bokmässan!


Tessan heter en underbar och mysig tjej som är sig själv och bjuder på härlig humor. Jag upptäckte hennes blogg ganska nyligen, men den har redan hunnit bli en favorit!


Ett mysigt litet bokälskande par är Cecilia och Gottfrid som skriver intressanta  recensioner och har trevliga bokvideos som jag älskar att titta på (ja, jag älskar att titta på alla möjliga bokvideos).

Till er, alla härliga bokbloggare där ute!


16 kommentarer:

 1. Jag står först! *stolt* Tack, vad glad jag blev nu XD Älskar din blogg också!

  SvaraRadera
 2. Oj, skickade en kommentar men den kom aldrig fram, hmm. Provar igen: Nä men herregud alltså jag har nog aldrig fått så här mycket kärlek som jag fått under dessa dagar. Tack så himla mycket!! Du ska veta att jag följer din blogg på Bloglovin och att jag tycker att du är såååå himla söt och mysig och jag vill bara nypa dig i kinden. Varför är inte du min lillasyster va? Haha. Många, många kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod söta lilla du!!! Tack, detsamma ;) Ja, varför är inte du min storasyster, haha! :D
   Kram på dig med!!

   Radera
  2. Tack så mycket Alba, du är för go du!

   Radera
  3. Tack, måste säga detsamma! :D

   Radera
 3. Kram på dig med!! Ses på bokmässan (om inte innan dess :D) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram, kram! Hoppas att vi ses innan dess, denna gång hos dig ;p <3

   Radera
  2. Kanske till sommarlovet? :D <3

   Radera
  3. Ja, vilken bra idé, det passar utmärkt! :D <3

   Radera
 4. Åh tack tack tack =) sötaste Alba!

  Ja hoppas vi träffar varandra på bokmässan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, det förtjänar du, söta du! :D
   Jag såg faktiskt dig på Bokmässan förra året, fast dumt nog gick jag aldrig fram och hälsade, vi får träffas denna gång istället ;)

   Radera
 5. Åh blev jätteglad av att läsa det här! :D
  Puss och kram och allting!
  Ska dessutom bli jättekul att komma igång med bokcirkeln!

  Längtar såååååå efter bokmässan nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det hoppas jag verkligen!! ;)
   Puss, puss på dig! <3
   Ja, det tycker jag också :D
   Detsamma!

   Radera
 6. Oj, detta hade jag helt missat! Tack så mycket, Alba! Och det ska bli jättekul att komma till bokmässan, jag har redan förberett en femtiolapp :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...