lördag 25 maj 2013

Vilken bok vill ni helst se recenserad?

Jag ligger efter en hel del med recensionerna. Jag har 7 böcker som bara ligger och väntar på att recenseras, vad förskräckligt slarvig jag är! Några böcker läste jag för flera månader sedan och de har fortfarande inte blivit recenserade, men det har kommit annat i vägen och så har jag valt att recensera böcker som verkar roligare att recensera. Så nu guys, nu vänder jag mig till er. Vilken bok är ni mest sugna på att se recenserad? Ni kan rösta på fler än ett alternativ.


Vilken bok vill ni helst se recenserad?
  
pollcode.com free polls 

Jag har även sett att jag har fått två olika taggar. Nelly har taggat mig att göra 5 Books to Movie-Tag, som går ut på att man ska berätta om fem böcker man gärna skulle se som film/tv-serie, och Ella har taggat mig att göra The Book Rescue Tag, som är motsatsen till The Book Sacrifice Tag. Tack så mycket till er bägge! Ni som har läst min blogg ett tag vet säkert hur mycket jag älskar enkäter och taggar så det uppskattar jag. Jag kommer ta itu med de när jag får tid till det, har som sagt några recensioner att skriva, ett IMB-inlägg och snart en Månadssammanfattning (den här månaden har gått fort som katten, tyvärr har det inte blivit så mycket läst, men det lär bli en förbättring i Juni eftersom det är Sommarlov då! Yeey!^^), så det blir ganska perfekt att blanda in taggarna där så att det blir lite blandat skoj på bloggen!

2 kommentarer:

 1. Hej Alba, tack för att du svarade på bloggen. Jag förstår dig helt. Jag kommer fråga dig igen senare när jag fått fler läsare.
  Ha det bra sålänge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod!^^ Vad bra, ja, gör gärna det! Lycka till med bloggen! :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...