lördag 4 maj 2013

Vinnaren är...!

Jag sa att jag skulle presentera vinnaren på bloggen på onsdagen, den 1:a maj, men det gick helt åt skogen. På tisdagen beslöt jag mig för att filma när jag drog lotterna, vilket jag gjorde, men när det kom till att ladda upp videoklippet på YouTube, tja, det var då det gick åt skogen. Allting fungerade, inspelningen, exporteringen till YouTube, publiceringen, men sedan när YouTube skulle bearbeta videoklippet gick allt snett, det krånglade och blev aldrig färdigt. Jag testade att göra om det igår kväll, men även då fungerade det inte. Så därför blir det ett vanligt, om än sent, inlägg med bilder istället, hoppas att det duger i alla fall!

2:a pris går till...

Lena på Lenas godsaker!
Grattis Lena! Jag har mejlat dig och du får välja en valfri bok från Pocketförlagets utgivning i mars och april!


1:a pris går till...

Felicia på Bokkatten!

Grattis även till dig Felicia, även dig har jag mejlat och du får välja två valfria böcker från Pocketförlagets utgivning i mars och april!

Stort tack till alla som var med och deltog, jättekul! Det var fler personer som deltog än förväntat, jag trodde att det skulle vara typ 18 st, men det var hela 36 pers! Tack i alla fall och ha en fortsatt trevlig dag!

Tack till Pocketförlaget som sponsrade tävlingen!


7 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...