onsdag 31 juli 2013

Vinnarna är...

Ledsen att detta inlägg inte kom upp i söndags som lovat, men jag har faktiskt en anledning (bortförklaring) till det! Det var så att jag skulle åka till Malmö tillsammans med min faster och farmor då, vilket jag hade glömt. Ni får veta mer om det i ett senare inlägg!

Det har varit superkul att hålla i denna tävling (trots att det tog mycket av min tid och var lite ansträngande ibland) och jag gör mer än gärna om det inom en snar framtid. Tusen tack för all positiv respons, vilket troligtvis är en av anledningarna till att jag tyckte att det var så roligt att hålla i tävlingen, och jag tycker att ni var grymma gällande kluringarna! Superduktiga verkligen, flera av er har fått full pott på många av kluringarna, jag hoppas att även ni har tyckt att det varit roligt. Totalt var det 32 st deltagare, jättekul med så många!

Det var 4 stycken som kammade ihop över 40 poäng och det var Nehlia på Nehlias bokblogg, Lovisa på IReadNSee, Laura och Elvira på The World I live In. Bra jobbat!

Tyvärr så är det bara tre vinnare, vilket betyder att en av dessa personer inte lyckades kamma ihop tillräckligt med poäng för att hamna bland vinnarna. Ledsen Nehlia, men det räckte inte hela vägen!
Vilket betyder att de tre vinnarna är:

Elvira på The World I Live In (45 poäng)
Lovisa på IReadNSee (41 poäng)
Laura (41 poäng)

Dock så skulle det ju vara två st 1:a priser, men då både Lovisa och Laura har 41 poäng så får de tävla om det andra 1:a priset (samt 2:a priset då). Det blir en så kallad utslagsfråga (utslagskluring rättare sagt!) Jag har mejlat utslagsfrågan till er båda samt mejlat dig Elvira om vinsten! Så snart lär ett bokpaket dyka upp i era brevlådor! Antingen stort eller litet.

Återigen grattis till er tre!! Nu undrar jag, mina kära läsare, vill ni att jag ska arrangera en sådan här tävling snart igen?

Svaren på alla kluringar samt allas poäng kommer antagligen upp på bloggen imorgon eller någon annan dag i veckan!

Förhoppningsvis lär det dyka upp lite fler inlägg under veckan, ett inlägg om min Malmö-resa, en Book Haul (trots allt >.<), några recensioner och en film där jag visar var jag brukar sitta och läsa!


11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kanske en till hösten då! :) Bara att sätta sig och börja planera ;)

   Radera
 2. Åh, typiskt! Precis utanför prispallen den här gången också. Blev det på Nellys (Nellonsbokblogg)också. Att jag ska ha sådan otur hela tiden. Jaja... inget att hänga läpp för =P Antar att jag fick 40p?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nedrans otur!!^^ 40 poäng, det stämmer :)

   Radera
  2. Haha, typiskt! Men det kommer flera chanser. Glömde skriva att du gärna får ha fler tävlingar, det är jätteroligt =)

   Radera
 3. Grattis till vinnarna! :) Och ja, gärna mer tävlingar ^^

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Yay, tävlingar med kluringar är så skoj (tycker jag i alla fall)!^^

   Radera
 5. Gärna, fast kanske lite enklare... ;)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...