torsdag 17 juli 2014

TMI-taggen

Jag blev taggad av Viggo och Vilma att göra TMI (Too Much Information)-taggen. Trodde ärligt talat att den handlade om The Mortal Instruments först, men nej nej, haha. Hur som helst, tack för taggen! Den är dock inte bokrelaterad, men skoj är det ändå.

1. Vad har du på dig?
Ett par shorts, ljusrosa linne och en marinblå tjocktröja.

2. Hur lång är du?
Senast jag mätte mig var jag 169 cm lång, men det var ett tag sedan (början av höstterminen) så jag har säkert växt lite sedan dess.

3. Några piercingar?
Nope, om man inte räknar mina hål i öronen.

4. OTP?
Som betyder 'One True Pairing' för er som inte visste. Och jag har så många! Jag shippar riktigt många, vet inte vilka jag ska välja, iiihh. Varför heter det One True Pairing?! Åh, Anna och St. Clair, Linnea och Vanessa, Clary och Jace, Ron och Hermione, Alec och Magnus, Hazel och Augustus, Tris och Four, Katy och Daemon, listan kan göras lång. Riktigt, riktigt lång ^^

5. Favoritprogram/tv-serie?
Game of Thrones!!!!! <3 Har inte sett säsong fyra ännu, så har en hel del njutning framöver. Och Downton Abbey såklart <3 Och Sherlock <3

6. Favoritartist/band?
Hm, vet inte riktigt..det finns många.

7. Någonting du saknar?
Det finns mycket jag saknar, vänner, mina kusiner (de bor i Spanien så jag träffar de inte så ofta), böcker, som Ella säger: tiden då man inte var stressad över skolan och skolarbete och så är jag riktigt sugen på choklad just nu. Men jag hänger på Mimmis fyndiga svar lite: pojkvän sökes, hahaha.

8. Favoritlåt?
Omöjligt att svara på den här frågan. Eftersom jag inte bara är en bokförd utan också en musiknörd/fantast/älskare (vad ni nu väljer att kalla det) har jag förbaskat många. Ten Feet Tall - Afrojack & Wrabel, All Of Me (Tiësto's Birthday Treatment Remix [Radio Edit] - John Legend, Me And My Broken Heart - Rixton, A Sky Full of Stars - Coldplay, Rude - Magic!, Am I Wrong - Nico & Vinz, Riptide - Vance Joy, Waves - Mr. Probz, Bad - David Guetta & Showtek & Vassy... Okej, jag bör nog inte räkna upp alla, haha. Och jag verkar aldrig tröttna på Decode - Paramore ;)

9. Hur gammal är du?
Fjorton år än så länge.

10. Favoritskådespelare?
Johnny Depp och Emma Watson. Vet inte riktigt.

11. Favoritfärg?
Marinblått <3

12. Hög eller låg musik?
Både och! Beror på tillfälle och humör och sådant.

13. Senaste boken du läst?
Läst ut, eller? I så fall Rekviem av Lauren Oliver. Kan inte fatta att det är sista boken i serien! :o

14. Vad läser du just nu?
Har plockat upp Across the Universe av Beth Revis igen och ska försöka påbörja en recex när jag får hem det.

15. Senaste programmet du såg?
Morden i Midsommer, gillar verkligen det, deckarserier med mord.

16. Favoritmat?
Tacos tacos tacos.

17. Plats du vill besöka?
Såå många, Paris (Anna and the French Kiss, behöver jag säga mer?), London (men ska dit snart), Nya Zeland (Sagan om ringen spelade ju in där, dah), USA, Australien, Japan och så vill jag tillbaka till Seychellerna. Hur underbart som helst <3 Jag har faktiskt besökt ganska många ställen redan så, men fler lär det bli!

18. Sista platsen du besökte?
Just nu är jag hemma i sängen, och jag var i Stockholm ganska nyligen...fast nej förresten, var ju med Emmy och åkte och handlade också, så Gränna :)

19. Favoritsötsak?
Är svag för sötsaker, haha. Men choklad slår allt! <3

20. Senaste sporten du spelade?
Hm, måste vara fotboll i beckmörkret. Gick ju sådär dock...

Och nu har vi kommit till den biten där man ska tagga lite folk ja. Jag taggar Nelly, Anna, Cecilia och Ebba :)


6 kommentarer:

 1. Tack för taggen Alba! :D

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen både Downtown Abbey och Sherlock! :)

  SvaraRadera
 3. Downton Abbey och Sherlock <3 Vi måste verkligen träffas snart, känner på mig att vi har hur mycket som helst att prata om :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. To die for, nästan så ja <3 Åh, ja verkligen, jag med, haha! :D Skriv på kik eller något så kan vi prata om det :D <3

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...