onsdag 17 december 2014

Böcker jag önskar mig i julklappJag har hört riktigt gott om alla böcker och är verkligen riktigt sugen på att läsa varenda en av dem. Dessa är bara några få av den oändliga listan med böcker jag vill ha/önskar mig och ni kan tänka er hur jobbigt det är att varje år plocka ut endast några få titlar att skriva på önskelistan, it's a struggle.

Först och främst, Harry Potter-boxen av J.K. Rowling! Hur snygg? Wow, jag älskar de nya utgåvorna, boxen är galet fin. Jag gillar att ryggarna tillsammans bildar Hogwarts, det ser så himla snyggt ut, och omslagen sedan. Jag som älskar Harry Potter <3 Det kliar i fingrarna, så jag hoppas att någon vänlig själ ger den till mig i julklapp så att jag slipper köpa den själv... ;)

My Life Next Door av Huntley Fitzpatrick
Jag har varit väldigt nyfiken på den här sedan jag hörde Nelly prata om den och läste hennes recension. Det känns som en härlig och mysig bok som jag skulle kunna gilla riktigt mycket.

Lola and the Boy Next Door & Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins
Efter att ha läst Anna and the French Kiss för ett tag sedan och älskade den så vill jag ju väldigt gärna läsa de andra böckerna!

Unspoken av Sarah Rees Brennan
Jag har läst många positiva recensioner och blir bara mer och mer sugen på att läsa den, vilket jag ser fram emot. Omslaget är väldigt tjusigt!

Fangirl & Eleanor and Park av Rainbow Rowell
Det verkar som att de allra flesta har läst Rainbow Rowells böcker och älskat de. Jag vill också! De verkar väldigt bra och jag kan inte vänta på att få sätta tänderna i dem. Det känns som att jag skulle komma att gilla de riktigt mycket också, jag vill i alla fall det, och de är så fina.

North Pole Reform School av Jaimie Admans
En till bok Nelly pratat om som jag genast blev intresserad av. Det verkar vara en härlig, rolig och mysig bok som jag helt klart skulle gilla. Perfekt att läsas under jul!

Winter Town av Stephen Emond
Ännu en bok som jag hört Nelly berätta gott om. Den påminde henne om Rachel Cohn och David Levithans böcker och jag gillar ju dem och deras böcker, så den kan absolut passa mig. Den verkar mysig och fin, lite som North Pole Reform School. Och omslaget är ju väldigt vackert!

Vad önskar ni er för böcker i julkapp?


2 kommentarer:

  1. Jag har kollat upp dom här böckerna och dom låter väldigt bra allihop! Jag önskar mig några av dom i julklapp och ja hoppas att du får flera av dom i julklapp du med =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Hoppas du att kommer att gilla dem :) Tack, det fick jag :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...