torsdag 21 maj 2015

Hemma igen!

Nu är jag hemma i Sverige igen! Som ni kanske märkte så lyckades jag inte fixa några tidsinställda inlägg. Men det hanns inte med tyvärr. Och på tal om att hinna med... Jag hade egentligen tänkt skriva det här inlägget i måndags, men tiden har allt annat än räckt till. Denna veckan var det tillbaka till skolan som gällde, och det märkes med tanke på att jag hade ett flertal prov att plugga till (usch...) och därför fick bloggen lida lite. Inte ens veckans Top Ten Tuesday blev skrivet. Hoppsan. Sådant händer! Nu är jag i alla fall tillbaka från resan och jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag har! Jag bjuder på ett collage med bilder från semestern och önskar er en fortsatt trevlig kväll! <3


PS. Är det någon som tittar på semifinal i Eurovision Song Contest ikväll? Heja Måns! Är helt säker på att han kommer gå vidare, men ändå. DS.


2 kommentarer:

 1. Välkommen hem bästa Alba! ;D (även fast du varit hemma i några dagar haha) Gillar verkligen ditt collage - så fint! Bilderna blev så färgglada och somriga <3 Kollade inte på semifinalen, låg i sängen och läste bok istället, haha. Fast finalen ska jag nog kolla på! / kraaam! :D (o tack för du följer mig på insta, haha! Det är du och Elvira :') )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men tack bästaste Hannah!! ;D Vad glad jag blir! <3 Blev ganska nöjd själv faktiskt :p Haha, egentligen gjorde inte jag det heller x) Jag såg bara Måns och sedan lade jag mig och läste jag också, haha. Finalen tittade jag på däremot! Wow, är så glad för Måns skull! Värdig vinnare!
   Kraaamar! <3
   (Haha, varsågod, så lite så ;) Fina bilder iaf! Haha, det är vi det :p)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...