fredag 29 maj 2015

Top Ten Books That I Plan to Have in My Beach Bag

Top Ten...Friday? Ja, det råkade bli så den här gången. Det har helt enkelt varit en tuff skolvecka, men sommarlovet närmar sig med stormsteg. Det är bara drygt två veckor kvar nu! Och på söndag åker jag till Liseberg med hela skolan. Yay!^^

Varje tisdag anordnar The Broke and the Bookish något som kallas Top Ten Tuesday, vilket går ut på att man ska lista sina favoriter inom ett valt tema.


Veckans tema är: Top Ten Books That I Plane to Have in My Beach Bag
Listan den här veckan domineras (tyvärr?) av engelska böcker. Det finns endast med två svenska, hehe... Det är Jag ger dig solen av Jandy Nelson och Du är aldrig ensam av Sarah Dessen. Ja, jag skäms lite över att jag ännu inte har tagit mig tid till att läsa Jag ger dig solen. Men det har varit så mycket andra böcker! Jag får passa på att göra det nu i sommar istället, när jag har mer tid (eller inte? Jag ska ju jobba i sommar ;)). Dessen-boken bör inte komma som någon förvåning. Det tycks vara en årlig tradition att en ny bok av Dessen kommer varje sommar. Självklart finns även denna med på min att läsa-lista, som hennes tidigare böcker har gjort tidigare somrar. Ingen sommar utan Dessen!

10. The One av Kiera Cass

9. Jag ger dig solen av Jandy Nelson

8. Eleanor & Park av Rainbow Rowell7. Boundless av Cynthia Hand

6. Crown of Midnight av Sarah J. Maas

5. What I Thought Was true av Huntley Fitzpatrick


4. Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins

3. The Wishing Spell av

2. Du är aldrig ensam av Sarah Dessen


1. Since You've Been Gone av Morgan Matson4 kommentarer:

 1. Since you've been gone verkar så himla somrig! Har inte heller lästJag ger dig solen än, hehe... :] men skönt att inte vara ensam om det haha ;D x) hoppas du får det roligt på Liseberg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Blev nyfiken direkt första gången jag fick syn på den. Inte nog med att den verkar ha en intressant och mysig handling - omslaget är så sjukt snyggt och somrigt :o <3 Då är vi två, det känns ju lite bättre ;) Vi kanske borde göra en read-along tillsammans i sommar då? :p Haha, tack, det får jag säkert! :D

   Radera
 2. Wow vad mycket fin sommarläsning du har framför dig =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har jag? Det ska bli så kul, haha :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...