torsdag 4 juni 2015

Top Ten Books I'd Love To See As Movies/TV-shows

Denna vecka blev det återigen en försenad Top Ten Tuesday. Däremot inte lika sen som förra veckan. Hoppas det inte blir en vana, haha. Varje tisdag anordnar The Broke and the Bookish något som kallas Top Ten Tuesday, vilket går ut på att man ska lista sina favoriter inom ett valt ämne.


Veckans ämne är: Top Ten Books I'd Love To See As Movies/TV-shows
Det här kan nog bli lite svårt faktiskt skulle jag tro. Först och främst så finns det otroligt många bra böcker som skulle göra sig väldigt bra som film eller serie. Av olika anledningar så både vill och vill man inte att de böcker man gillar ska bli film/tv-serie, i alla fall jag. Det skulle kunna bli en riktig flopp, vilket har hänt förr, och lite förstör boken på något sätt. Många av mina favoriter ska eller har redan filmatiserats, men jag kommer utan svårigheter kunna hitta och knopa ihop minst tio som jag tycker hör hemma på bioduken! Frågan är bara vilka jag helst skulle vilja ha där och verkligen tror skulle bli bra.. (Utan inbördes ordning):

10. Jag, En av David Levithan
9. Själlös av Gail Carriger
8. Fangirl av Rainbow Rowell


7. My Life Next Door av Huntley Fitzpatrick
6. Mörk ängel av Laini Taylor
5. Undret av R.J. Palacio


4. The Selection av Kiera Cass
3. Throne of Glass av Sarah J. Maas
2. Jellicoe Road av Melina Marchetta1. Anna and the French Kiss av Stephanie PerkinsInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...