måndag 28 mars 2016

Utlottning av Fjärilarnas stad!Den 15 april släpper Affront Förlag boken Fjärilarnas stad skriven av Ingrid Remvall - en framtidsbok för unga vuxna fylld av konstgjorda människor, lyx och cyberkärlek - och i samband med det lottar jag ut ett exemplar av boken. Läs mer om boken på förlagets hemsida.

Bokens handling: Artonåriga Vega bor på den fattiga sidan av Muren, dömd att varken synas eller höras. En natt gör hon och hennes bästa vän det förbjudna: de smiter in i staden där de rika och vackra bor. Där träffar hon Fenix. Han står för allt hon själv saknar och hon börjar drömma om ett nytt liv. Men under stadens glansiga yta rör sig mörka krafter och Vega inser att det finns kopplingar mellan henne och de attacker och kidnappningar som skakar samhället. Hur låter man bli att tappa bort sig själv när man inte längre vet vem man är? Och vem vågar man lita på i en värld där alla har något att dölja?

För att vara med och tävla: Skriv en kommentar till detta inlägget och berätta att du är med och deltar. Då får du en lott. Skriv också din mejladress så att jag lätt kan kontakta dig om du skulle vinna. Om du vill få ännu en lott kan du berätta om tävlingen på din blogg, Twitter, Facebook, Instagram osv. Skriv då och länka till inlägget i kommentaren.

Tävlingen pågår i en vecka och avslutas alltså söndagen den 3/4 klockan 23:59. Jag presenterar vinnaren någon gång under dagen därefter. Tack till Affront Förlag som sponsrar tävlingen!

6 kommentarer:

 1. Jag vill vara med! :)
  tomtekonsult@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Låter jättekul! Jag är så klart på :)
  bokslukaren.elin@gmail.com
  Jag har även skrivit om tävlingen på min Instagram: https://www.instagram.com/p/BDlSQBePQRU/?taken-by=bokslukaren

  SvaraRadera
 3. Är gärna med! :)
  Har tipsat på min Twitter här: https://twitter.com/elinh942/status/716156460019892224
  elin.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 4. Jag gärna med och tävlar :)
  tilda.karnell@live.se
  Jag har tipsat på min Twitter: https://twitter.com/mathildakarnell/status/716201550906015744

  SvaraRadera
 5. Såhär i sista sekund - jag är med! :D Såg redan från början ditt inlägg, men glömt att kommentera...

  Min mail: hannah.blogg14@gmail.com

  / hoppas att allt är superbra med dig Alba! <3 Man har inte sett dig så mycket här på sistone :/ Fast förstår att det finns andra saker att priotera, för min lilla blogg är också helt tom för tillfället. All denna skola som ska kräva en massa tid från mig. Ha de bäst ! /

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt är toppen, hur är det själv? Har saknat dig massor! <3 Ja, skolan har tagit myyycket av min tid och ork och därför har bloggen tyvärr fått stå tom ett tag :// Däremot så hoppas jag att jag kommer tillbaka på banan nu igen och får mer tid för bloggandet :) Kram på dig! <3

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...