torsdag 16 juni 2016

Vad händer i sommar?

I torsdags förra veckan fick jag mitt efterlängtade sommarlov till slut, men inte utan en hel del smärtsamma avsked. Det var såå jobbigt att stå där på skolavslutningen och inse att dessa ansikten, som jag hittills har sett i princip varje dag, inte längre kommer vara en del av min vardag. Jag har trivts så otroligt bra tillsammans med min klass och min tid på Grennaskolan är en period i livet jag aldrig ska glömma.

Jag har en ganska fullspäckad sommar framför mig med både resor och en del jobb, och förhoppningsvis massvis med läsning. Direkt efter skolavslutningen följde jag med min pojkvän och hans familj till Köpenhamn för att gå på konsert och se Muse. Det är kanske inte riktigt min musiksmak, men de spelade en del bra låtar och det hela var en häftig upplevelse. Därefter stannade jag hos honom och hans familj för att senare åka hem på söndagen. Saknar honom redan :(

Nu ska jag jobba i ett par dagar och sedan bär det av till Spanien för att bl.a hälsa på kusiner. Först tillbringar vi några dagar i Madrid och sedan vidare till Barcelona. Väl i Barcelona joinar min pojkvän oss, tack och lov haha. Jag ser verkligen fram emot att åka till varmare breddgrader i ett par dagar, och dessutom till Spanien som jag gillar så mycket. När ni läser det här sitter jag förmodligen redan på flyget, så det här inlägget är tidsinställt. Jag har även tidsinställt ett par inlägg under den övriga tiden jag är borta.

Efter lite sol, bad och turistande är det dags för hemkomst och mer jobb som väntar. Sedan bär det av igen, den här gången till England. Jag ska nämligen åka på språkresa till Bournemouth som ligger på Englands sydkust! Det kommer bli en riktigt rolig och lärorik upplevelse. Däremot åker jag ensam, så jag är lite smånervös inför resan, men om jag känner mig själv rätt så kommer det gå bra i vilket fall. Är det någon annan som ska åka på språkresa? Eller kanske har åkt? Hur var det?

Utöver det har jag inget planerat och de sista veckorna är det bara jobb som gäller. Förutom den allra sista veckan. Den vill jag ha för mig själv i lugn och ro. Eller nja, kanske inte lugn och ro. Avslutningsvis så har jag en fråga till er: vill ni att jag anordnar en sommartävling i år igen eller hur ställer ni er till det? Lämna gärna en kommentar och berätta!

14 kommentarer:

 1. Låter som du kommer få en riktigt bra sommar!! :) Jag önskade att jag hade åkt på språkresa när jag var yngre men det blev inte av. ja men en sommar tävling tackar då inte jag nej till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ser verkligen fram emot allting! :D Vad tråkigt att språkresan inte blev av :/ Jag tror att det skulle vara en riktigt häftig och lärorik upplevelse. Och sommartävlingen ska jag absolut anordna i år igen då :)

   Radera
 2. Å, så många härliga sommarböcker i högen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! En superbra sommarläsningshög :)

   Radera
 3. Hej Alba!
  Ser ut som en fullspäckad sommar :P
  Om du har tid får du gärna svara på sommarläsningstaggen som vi nu har taggat dig i! Vi vet inte om du har gjort den eller ej, annars kan du bara bortse från detta inlägg =)

  Hälsningar från oss på BookTwin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen fullspäckad, haha ;D Jaha, visste inte att jag hade blivit taggad, måste ha missat det. Hade redan gjort taggen och tidsinställt den tills jag skulle vara borta under min Spanienresa, men tack för taggen i alla fall tjejer! :)

   Radera
 4. Vilken härlig bild av böckerna, det ser så somrigt ut!

  Men det låter superkul att du ska åka och resa mycket, jag ska själv till London i sommar, dock ingen språkresa.

  Jag har inte följt din blogg så pass länge så jag vet hur dina sommartävlingar fungerar, men jag tycker det låter intressant så om flera är med på det så rösta jag ja! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Therese! :) Ja, jag är riktigt taggad inför sommaren och allt den har att erbjuda. London låter superkul! Jag var där förra sommaren och tyckte att det var en fantastisk stad. Hoppas du får det bra!

   Sommartävling blir det absolut! Det vore roligt om du var med och deltog i år :)

   Radera
 5. Ser ut som en härlig sommar du har framför dig! Läste Fangirl tidigare i år och tyckte faktiskt inte om den särskilt mycket.. Riktigt tråkigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas den blir så härlig som den ser ut, haha ;D Jag läste Fangirl förra året och blev faktiskt lite besviken jag också. Så många hade hyllat och lovordat den, så förväntningarna blev tyvärr lite för höga. Men det är ändå en väldigt bra bok som jag absolut gillade :)

   Radera
 6. Klart vi vill ha en sommartävling!

  SvaraRadera
 7. Tyckte din tävling förra året var jätterolig och deltar gärna i år igen om du känner att du har tid att anordna något!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir! Då blir det utan tvekan en sommartävling i år igen :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...