tisdag 22 november 2016

Tiden rinner iväg

På sistone har det känts som om tiden rinner mig ur händerna och att jag inte alls hinner med så mycket som jag egentligen skulle vilja. Mycket på grund av att jag nu går i gymnasiet, på naturlinjen som inte direkt är känd för att vara slapp, men också för att jag pendlar så mycket fram och tillbaka varje dag, och kombinationen leder till att jag för det mesta känner mig för trött för att göra något annat än att plugga och kolla på serier. Jag har väl helt enkelt inte riktigt kommit in i rutinerna än, men förhoppningsvis gör jag det snart.

Bloggen som tidigare varit något roligt och avkopplande har istället blivit en stressfaktor för mig. Don't get me wrong, att blogga är fortfarande bland det bästa jag vet och jag har så mycket jag vill skriva om, men jag har helt enkelt inte funnit orken till att göra det under den senaste tiden. Därför har det blivit väldigt dålig variation på innehållet här på bloggen och det känns som om det enda jag skriver om är Top Ten Tuesday och Veckans bokbloggsfråga. Dessutom tycks min förmåga att skriva recensioner helt ha försvunnit och jag kommer ingenstans hur mycket jag än försöker. Har jag kanske hamnat i någon form av svacka? Är det någon som känner igen sig?

Utöver detta, och viktigast av allt, har en nära familjemedlem just gått bort, för endast några dagar sedan, och därför känns allt extra tungt, jobbigt och framför allt tomt. Saknaden är enorm och det känns så otroligt jobbigt att åka till skolan varje dag och le som om ingenting har hänt. För hur kan allt rulla på som vanligt när en person som jag älskar och bryr mig om inte finns i livet längre? Hur kan man fortfarande skratta och le? Men livet går vidare, vare sig vi vill det eller inte, och jag måste själv tackla min sorg. För det är det man måste göra. Ta en dag i taget. Även fast det gör ont. Riktigt ont.

Jag har tänkt ha en recensionsvecka någon gång framöver, trots att recenserandet inte har gått toppen på sista tiden, för gud vad jag ligger efter med mina recensioner. Det gäller bara att hitta tillbaka till skrivandet igen. Som sagt är orken och inspirationen inte på topp, så jag skulle verkligen uppskatta lite tips på vad ni vill se här på bloggen framöver. Jag har även haft lite funderingar om huruvida jag skulle anordna någon slags jultävling eller något annat roligt mitt i allt det dystra. Vad säger ni om det?

För övrigt var jag och såg Fantastic Beasts and Where to Find Them med ett par vänner idag och den var precis så bra som jag hoppats, om inte bättre. Förhoppningsvis dyker det upp en filmrecension inom de kommande veckorna. Tills dess får ni ha det så bra!


1 kommentar:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...