tisdag 20 december 2016

Boklyckans jultävling - VINNAREN

Tiden går så makalöst fort! Det är endast fyra ynka dagar kvar till julafton, men trots det saknar jag julkänsla. Är det bara jag? Beror det på avsaknaden av snö eller att alla klappar ännu inte är inköpta och inslagna? Jag har ingen aning, men håller tummarna för att julkänslan infinner sig snart. Men nu över till vad det här inlägget egentligen handlar om!

Nu är jultävlingen avslutad och det är dags att avslöja vem vinnaren är...

...Bina på Binas Books!

Stort grattis till dig! Hoppas du får några mysiga stunder med vinstboken nu i decembermörkret. Eftersom jag inte har din mejladress har jag lämnat en kommentar på din blogg. Mejla mig din postadress senast på torsdag, annars går vinsten vidare till någon annan av de tävlande.

Tusen tack till alla deltagande och även stort tack till Bonnier Carlsen som sponsrade tävlingen! Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att jag fick boken i julklapp, då jag inte har varit inne i bloggvärlden på ett bra tag :p den ska väl läsas innan man börjar skolan igen iallafall :)

    SvaraRadera
  2. Tack igen Alba för boken jag vann! :) Nu har jag läst den och skrivit en recension här:
    http://binasbooks.blogg.se/2017/january/john-green-maureen-johnson-och-lauren-myracle-let-it-snow-2.html

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...