fredag 26 juni 2020

Tipsa mig om bokbloggar!När jag först startade min bokblogg hade jag relativt bra koll på andra bokbloggar, följde regelbundet ett ganska stort antal av dem och hade absolut ett par favoriter som jag besökte lite extra mycket. Men allteftersom åren gick och jag fick bloggsvackor och hade blogguppehåll så började jag läsa färre och färre bloggar och hänga efter mer och mer och efter att ha varit frånvarande från bloggvärlden i dryga tre års tid har jag numera ingen koll alls. Många av de bloggar jag brukade läsa har, likt min egen blogg, inte uppdaterats på år och dar'.  Ni får därför jättegärna tipsa mig om era egna favoritbokbloggar, så många som möjligt, eller om ni har en egen bokblogg som ni vill dela med er av. Tack på förhand! Jag ser fram emot att få upptäcka lite nya bloggar!

11 kommentarer:

 1. Hej Alba!
  Vad kul att du skrev! Jag har valt att fortsätta blogga på bokcirkeln. Jag kommer nog alltid vara mest bekväm med den bloggen jag började skriva på :)
  Du är så välkommen att titta in!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hej! Gud vad roligt att höra att du fortfarande bloggar. Jag ska definitivt kika in där! :)

   Radera
 2. Hej! Wow, vad kul att du är tillbaka. Din blogg är faktiskt en av de bloggar jag började följa för en massa år sedan och som inspirerade mig själv till att börja bokblogga.

  Min blogg finns på tusensidor.se :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Nämen fina du. Tack, vad glad jag blir! Det är ju så himla kul att bokblogga. Ska absolut titta in på din blogg :)

   Radera
 3. Kul att se att du är tillbaka! Ska bli spännande att ta del av dina boktips :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, ÄNTLIGEN! Vi får se hur länge det håller i sig. Är ju alltid lite enklare att komma till skott med bloggandet under sommaren, men hoppas på det bästa. Har verkligen saknat det! Hoppas allt är bra med dig :)

   Radera
 4. Hej igen Alba!
  Jag tänkte höra om du vill göra ett blogglänksbyte?

  Hälsningar Steffi
  Bokcirkelnn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men självklart! Det är verkligen dags att uppdatera min blogglista (ingen verkar ju blogga längre :( ), och din blogg läser jag flitigt. Måste leta upp lite nya bloggar att börja läsa också! :)

   Radera
 5. Hej! Har inte så många boktips att komma med, men ville bara säga att det är så himla kul att du är tillbaka! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokbloggartips menade jag ju naturligtvis.

   Radera
  2. Hej fina du! Vad kul att höra. Jag är själv superduperglad över att vara tillbaka i bloggvärlden. Har saknat bloggandet och alla fina bloggare <3

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...