Vem är Alba?

Hej alla bokälskare!

Hjärnan bakom bloggen Boklyckan är en tjej på 16 bast och vid namn Alba (och, ja, det är mitt riktiga namn) som absolut inte bangar för att krypa ihop i någon liten vrå med en bok och en kopp te. Jag går i nian på en av Sveriges tre internatskolor, jag är dock externat. På fritiden tränar jag löpning, umgås med mina vänner och min pojkvän, läser (!), och ja, såklart bloggar jag ju då också på min lilla bokblogg.

Böcker och läsning har alltid varit en självklar och viktig del i mitt liv. Jag började läsa tidigt, och har nu fått som vana att begrava mig i böcker. Älskat att läsa böcker har jag alltid gjort, många böcker, hela tiden, överallt, ofta och alltid! En kompis till mig har sagt att jag och mina bröder "har det i blodet" eftersom de också läser mycket.

Min favoritgenre är fantasy, men även romance, dystopier och YA ligger högt upp på listan. Efter att jag läste och såg Harry Potter och Sagan om Ringen har det varit fantasy som gällt för mig!

Jag hoppas att min blogg kan hjälpa dig att hitta många bra böcker som är rätt för dig. För att läsa är ju nästan det roligaste som finns!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...