Utmaningar

Här är alla mina utmaningar samlade samt status. Listan fylls på all eftersom fler utmaningar tillkommer.

Mina egna utmaningar:

 • Läsa 50 böcker [50/50]
 • Läsa minst 15 böcker på engelska [18/15]
 • Avsluta minst 5 serier [1/5]


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Såg att du aldrig har läst en bok av Nora Roberts, vilket förvånade mig, vad kommer det sig? Hon skriver fantastiskt bra! Gillar du att läsa om kärlek samtidigt som det är spänning + att du måste fortsätta läsa för att se hur den slutar, så tycker jag att du ska ge henne en chans! Bra böcker att börja med om du vill prova är: Sanna Lögner, Farliga vidder, Skuggor från det förflutna, Född i synd, Livsfarlig utsikt eller Skuggor från det förflutna. Alla hennes böcker kan läsas fristående, de är ej samma personer i någon bok hon har skrivit, undntaget några trilogier hon har gjort. Läs en bok av henne i sommar om du hinner, ska bli jättekul att läsa din recension sen :) Ha en trevlig helg, väntar med spänning på din andra kluring!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Läste just ett förhandsex av The Academy av CC Monö. Den var så spännade så jag rekommenderar den verkligen. Den kommer ut på Amazon 7 april. Här är en länk till boktrailen, så snygg.

  https://www.youtube.com/watch?v=_n9P1U9OlVM

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...