fredag 21 september 2012

Bokbloggsjerka 21 - 24 september

Annika på Annikas litteratur- och kulturblogg brukar varje fredag ha något som kallas bokbloggsjerka. Bokbloggsjerkan kan man sedan skriva om på sin blogg (om man nu har någon, annars blir det lite svårt) från fredagen till måndagen, alltså över helgen. För mer information om Bokbloggsjerkan, tryck här!

Denna helgs fråga är: Berätta om en bok (eller flera) som du har fått, lånat, köpt etc. den här veckan.Den frågan passar mig utmärkt! För igår fick jag nämligen ett recex från Pocketförlaget, som jag vill tacka så hjärtligt för, jag fick "Tretton skäl varför" av Jay Asher. Jag ser fram emot att läsa den, men efter "Tystnad, tagning" väntar tre andra böcker så TYVÄRR får "Tretton skäl varför" vänta lite, men det blir mycket bra och spännande läsning att se fram emot. Jag tänkte eventuellt göra ett inlägg med allt jag har fått den här veckan på lördag (imorgon) eller söndag.


Uppdatering: Jag kunde inte hålla mig så jag började på "Tretton själ varför" i alla fall! XD


2 kommentarer:

  1. Åhh, jag vill också ha Tretton skäl varför! Den verkar så bra :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...