söndag 10 mars 2013

Vinn ett förhandsex av Ursula Poznanskis nya bok, Saeculum!

Just nu har alla bokbloggare chansen att vinna Ursula Poznanskis nya bok, Saeculum, hela tre veckor innan releasen! Förlaget Opal arrangerar tävlingen. Genom att dela Saeculum trailern på din blogg och mejla en länk till ditt inlägg till melina(at)opal.se så är du med och tävlar. Ju fler som är med och tävlar desto fler böcker lottas ut. Dessutom får du en Saeculum-tygkasse.
Ursula Poznanski har tidigare skrivit Erebos.

Tävlingen avslutas den 17 mars.2 kommentarer:

 1. Svar på din kommentar: Vad roligt att du gillade den :D Jag var lite orolig att det bara skulle bli fånigt, så jag blir faktiskt väldigt glad när du tycker det! Jag ska absolut kolla på din nästa Book Haul ;)
  Ja, Bläckhjärta är verkligen super! Och Bläckmagi också! Jag fattar inte varför jag inte har läst sista boken än. Vet du, jag döpte faktiskt min blogg efter Sotfinger/Dustfinger som är min favoritkaraktär i den boken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, den var verkligen jättebra och inte alls fånig :) Haha, vad bra!! ;D
   Jag har bara läst första boken, Bläckhjärta alltså, och tyckte att den var underbar, så jag lär läsa fortsättningen någon gång så snart som möjligt. Fast jag kommer inte ihåg särskilt mycket, och så var den ju så bra, så jag kommer antagligen läsa om den ;p
   Va, gjorde du? Haha, vad kul! :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...