tisdag 9 juli 2013

I min brevlåda #18: Book Haul

Jag har under de senaste veckorna lyckats skrapa ihop lite böcker, så jag tänkte att det var dags för en Book Haul nu! Totalt rör det sig om tjugo stycken, och anledningen till det stora antalet är att jag helt enkelt inte har skrivit ett IMB-inlägg på länge, vad det beror vet jag faktiskt inte. Ledsen för det dåliga ljuset i videon, men det får ni dras med!
10 kommentarer:

 1. Jättebra Book Haul! Fast det verkar som om du får läsa mycket nu under sommaren ;) Hehe, tror nog att jag också ska be om recex från Harlequin, för jag har varit sugen på att läsa typ ... alla böcker du fick ;)

  Snabb fråga bara: vad använder du för program för att redigera videon (när det står bokens titel och så)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Viggo! :D Japp, jag får ligga i nu i sommar ;) Hahah, gör du det XD Bra var de i alla fall ;)
   Jag använder IMovie, superduperbra tycker jag!^^

   Radera
 2. Haha, gud vad många rec-ex!! Och alltid kul att bli nämnd i en video, tack för det. Självklart så kan du läsa Lucy Dillon-böcker på sommaren. Men själv har jag alltid läst de på höst/vintern och tycker att de passar bäst att läsa då precis som Sarah dessens böcker passar bäst på sommaren. Lucy Dillon ska man helst läsa i höstmörkret tillsammans med en stor kopp oboy eller te! Tycker jag iallafall, kram från Nelly

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev en del jag samlat på mig under veckorna^^ Haha, varsågod, inga problem, håller med dig om det :) Tror jag sparar den till i höst eller vinter då, tack för hjälpen! Kram!^^ ♥

   Radera
 3. Många böcker du har fått! :D
  Harlequin är ett lite annorlunda förlag, för jag trodde också att jag max skulle få 2-3 böcker, men icke då! Första bokpaketet jag fick från dem innehöll hela 14 böcker! Helt otroligt enligt mig!

  The Iron Fey-serien är jättebra! Jag håller med om att inte ser så snyggt ut i bokhyllan dock med fjärde boken i annat förlag.

  Blev lite smått förvånad när du sade att du aldrig hade läst någon bok av Sarah Dessen tidigare! Hon är en helt underbar författare. Fast jag skulle nog också ha tvekat om alla hyllade och så fick man så höga förväntningar! Mycket mer än så är min absoluta favorit av henne i alla fall.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag märkte hur många det var först när jag skulle göra min Book Haul och jag såg de stora högarna!^^
   Absolut, jag blev aningen chockad när jag öppnade paketet och upptäckte hur många böcker det gömde sig där i, fastän jag bara bett om en :D

   Jag har länge velat läsa serien och är riktigt nyfiken, särskilt eftersom det är älvor med i bilden (det är ju inte så vanligt med böcker om/med älvor), dessutom så är omslagen så fina! ;) Nej, det är tråkigt, men jag får lösa det på något sätt.
   Blunda och hoppa blev min första bok av Dessen och jag gillade den starkt! Hennes böcker är underbart somriga. Okej, den verkar bra, fast å andra sidan, det gör alla hennes böcker.

   Radera
 4. Massor med härliga böcker du fått hem. En man som heter Ove har jag precis läst och jag verkligen älskar den. Hoppas du också gillar den!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen, ska bli kul att läsa i sommar, om jag hinner det vill säga^^
   Det håller vi tummarna för, den verkar hur som helst riktigt rolig :)

   Radera
 5. Många böcker, najs =) bra video! Men synd på ljuset ja :( man vill ju se alla fina framsidor :P

  Shit alla får verkligen massor av böcker från Harlequin när de beställer rec-ex av dem. Vilket budget de måste ha :P men förstår irritationen om att de var olika format. Har samma problem nu när massa förlag fått för sig att bara skicka rec-ex som e-böcker. Scarlet vill jag ha på svenska att matcha min Cinder men icke sa nicke . Trist!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt najs, hoppa bara att jag hinner läsa allt i sommar, har ju en hel del jag vill hinna med^^ Tack! :D Ja, det var synd, men det var så himlans ljust ute och hur jag än placerade det hela så blev det inte bättre, men men ;)

   Ja, Harlequin är verkligen generösa, haha, ja, man kan ju undra ;p Det ser ju inte särskilt snyggt ut i bokhyllan. Det kan jag också irritera mig på, jag vill ju ha böckerna irl!

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...