lördag 21 september 2013

Svar från frågestunden #3

Nu har vi kommit till sista delen av svaren från frågestunden!

21. Vad tycker du om Harry Potter-filmerna?
Jag älskar dem! Harry Potter-filmerna är ett av de fall där man faktiskt lyckats göra filmerna i nästan samma klass som böckerna, fast böckerna är fortfarande bäst ;)

22. En bok du rekommenderar till absolut ALLA?
Vissa böcker bara måste läsas och älskas av alla, Harry Potter, Hungerspelen och Engelsfors-trilogin är bara några. Om jag rekommenderar en bok till någon är det oftast någon av de tre jag nämner först. För ni håller väl med mig om att man verkligen har missat något om man inte har läst de?
Om jag inte fick välja några av de där uppenbara svaren så skulle jag nog säga Jellicoe Road, Himlen börjar här eller (en bok som inte blivit jätteuppmärksammad) Larklight.

23. Bästa kärleksbok?
Gud vad svårt! De flesta böcker jag läser innehåller romantik eller har åtminstone romantiska inslag och jag gillar många av de riktigt mycket. Därför är detta ett riktigt svårt val för mig, men jag väljer en bok som jag tyckte väldigt mycket om och som är superfin, nämligen Himlen börjar här. Någon som har läst? Inte? Gör då det för tusan!! ;)

24. Sämsta kärleksbok du läst?
Sämsta? Kors, också svårt som sjutton. Det dyker inte upp något klockrent svar i huvudet direkt. *Lång tänkestund* Nepp, det står still i huvudet... :/ Konstigt, jag är rätt säker på att jag vet flera stycken, men när det kommer till kritan så kommer jag inte på någon. För att inte vara tråkig och låta svaret på frågan utebliva så säger jag...Vampire Diaries. Inte jätteoväntat ändå.

Tycker att det är en riktigt fin och
charmerande bild på mig ;)
25. Absoluta favoritserie?
Behöver ni ens fråga? HARRY POTTER SÅKLART!! Det har varit min favoritserie i många långa år och lär vara det ett bra tag till. Harry Potter fick mig dessutom att få upp ögonen för läsning ännu mer och var också min första fandom. Det är en serie som har följt mig hela livet och betyder så otroligt mycket för mig.

26. En bok du skulle vilja läsa absolut just nu?
Just nu? Det var inte lätt vill jag lova, just nu är det flera hundra böcker jag vill läsa. Jag har långa listor med fler böcker än jag kan räkna till ;) Låt oss bara ta upp några få. Just nu är jag jättesugen på att läsa A Game of Thrones (fast jag har lovat min mamma att spara den tills jag vi ska på semester), Unearthly, The Fault In Our Stars, Jane Eyre samt några vers-böcker av Lisa Schroeder. Detta var ändå bara några få ^^

27. Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Åh, jag är väldigt social och pratglad, haha ;) Envis som en åsna, galen (jag skojar inte, det kan mina vänner intyga xD), positiv, hjälpsam, inte särskilt långsint (om det inte gäller böcker, jag kan vara arg i flera dagar om någon behandlar en bok illa, exempelvis mina två bröder, haha ^^), ganska snäll, rolig och sprallig.
Jag passade även på att fråga några kompisar för att det skulle bli lite roligare:
Emmy tycker: Galen, söt, fin, rolig, snäll, farlig, bäst och het! <3
Maja tycker: Glad, sprallig, snäll, gullig, snygg <3
Andrea tycker: Rolig, smart, snäll, påhittig, söt, tedrickare, bokslukare <3
Tack, detsamma, hörni!! ;* <3

28. Har du husdjur?
Ja, jag har två förtjusande katter, Tyra och Ture :)

Foto: jag
Tyra
Foto: jag
Ture

29. Gillar du mig?

Ähum, eftersom jag inte vet vem du är (även fast du uppenbarligen är någon jag känner ;)) så är det inte helt lätt att svara på din fråga, men det tror jag säkert att jag gör ^^

30. Ska du till Bokmässan i år?
Självklart! Jag kan för allt i världen inte missa Bokmässan, det var underbart att vara där!!

31. I så fall, kan du skriva typ ett introduktionsinlägg innan Bokmässan och ett efteråt då du berättar om hur det var och så?
Gärna, har faktiskt tänkt göra ett introduktionsinlägg nu i veckan och definitivt ett efter mässan :) Det gjorde jag förra året. Är det någon annan som ska till Bokmässan och vill träffas? Kommentera gärna och berätta!

Tack för alla frågor jag har fått! Det har varit ett nöje att svara på de. Säg till när ni tycker att det är dags för en ny frågestund eller har frågor att ställa ;)


4 kommentarer:

 1. Himlen börjar här är en av mina absoluta favoriter också! :) Så fin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den underbar!? Håller med, himla fin är den :D

   Radera
 2. Jag ska till bokmässan för första gången i år (flyger ända från Luxemburg), skulle vara jättekul att träffa dig :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, första gången! :) Ja, verkligen, vi MÅSTE träffas :D :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...