måndag 21 oktober 2013

Fem frågor

För ett tag sedan blev jag taggad av bland annat Andrea att svara på fem frågor. Vi kör igång direkt:

1. Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Det var faktiskt ingen särskild person som inspirerade eller uppmuntrade mig till det, utan en tidning. En vanlig lördagsmorgon (tror jag att det var, är ganska säker ^^) satt mamma och läste tidningen när hon plötsligt fick se en artikel om en tjej som drev en bokblogg. Hon sa att jag borde skaffa en sådan, vilket jag gjorde direkt utan att tveka ;) Ett klokt val!

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Jag skriver om sådant som jag tycker är intressant och rör böcker helt enkelt - recensioner, nya böcker, enkäter, böcker som har blivit film och nyheter och tankar kring böcker mm.

3. Vad vet de flesta inte om dig?
Ähum, okej, oväntat nog var detta aningen svårt att svara på, underligt med tanke på hur många saker folk inte vet om mig. Jag kommer bara inte på hur jag ska uttrycka och formulera mig ^^ Men jag är ganska öppen av mig så jag tror väl att de flesta vet det mesta om mig, fast det är klart de vet ju inte allt ;)
UPPDATERING: För att nämna något; Jag älskar att spela COD! Och så är jag en rätt galen person när man väl lär känna mig, eller vad säger du Ella? ;)

4. Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Vilken stil? Antar att det är bokstil eller? I så fall; spänning, fantasy, YA. Fast jag älskar dystopier och romance ;)

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Att läsa såklart, haha, umgås med kompisar, springa, lyssna på (!) och spela musik, skratta, fota, titta på film och tv, kolla på instagram. Jag gillar att göra det mesta faktiskt, bara det är roligt och spännande :)
2 kommentarer:

  1. Haha, ja det var verkligen ett klokt val! ;D Du råkar inte minnas vems bokblogg det var? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, absolut :D Jo, jag tror att det var Tovas bokblogg, Bokugglan :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...