söndag 6 oktober 2013

Månadssammanfattning: September 2013Lästa böcker:
65. Besttjusaren - I: Stridsormarna av Nahoko Uehashi
66. Aurore av Enrique Fernandez

Antal lästa böcker: 2
Antal omlästa böcker: 0
Antal lästa sidor: 292
Bästa bok:
Sämsta bok:

Engelska böcker: 0 st
Svenska böcker: 2 st

Tegelstenar (över 500 sidor eller mer): 0 st
Kortisar (runt 200 sidor eller mindre): 1 st

Vanliga böcker: 1 st
Seriealbum/grafiska noveller: 1 st
Noveller: 0 st
E-böcker: 0st
Vers-böcker: 0 st

Antal köpta: 0 st
Antal recex: 2 st
Antal lånade: 0 st
Antal begagnade/bokbyte: 0 st
Tävlingsvinst: 0 st
Fått: 0 st

Antal recenserade böcker: 1

Mål till nästa månad: Recensioner ska färdigställas, högen med recex ska minska, jag ska läsa en versbok (det har jag varit sugen på att göra länge!) samt lite engelska böcker. Utöver detta bestämmer jag mig för att ta det lite lugnt på målfronten. Jo, jag får ju inte glömma, jag ska även slutföra sommartemat på bloggen och påbörja ett nytt (i och med att det är oktober så tänkte jag mig ett monstertema (allahelgonadagen i slutet av oktober, daah) eller seriealbum, några tankar kring detta?).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Över till filmerna! Tyvärr har september varit en dålig filmmånad, det enda jag har sett är tre filmer :( I oktober lär det förhoppningsvis bli mer ^^

Filmer:


En kväll hyrde jag och min bror hem två filmer för lite mys, vi valde varsin. Jag valde Beautiful Creatures eftersom jag har varit nyfiken på att se den enda sedan filmen hade premiär, och nu förstår jag varför alla är så missnöjda med filmen, mycket ändringar och många scener som inte var med :/ Brorsan valde Iron Man 3 (vilket jag förstår till fullo), det valet är jag nöjd över. Jag älskar Iron Man, alla filmerna, så jag är glad att han valde just den. Riktigt spännande, tröttnar aldrig på Stark och hans upptåg.
I helgen sov jag och en kompis över, och senare på kvällen (natten faktiskt, klockan var ju tolv ^^) satt vi framför tv:n och zappade lite bland kanalerna, och kan ni tänka er, på ettan gick Nick & Norah's infinite playlist. Tyvärr hade ungefär halva filmen gått så vi missade lite, men av det vi såg tyckte vi att det var en riktigt bra film. Jag har inte läst boken ännu men har länge planerat att göra det, så vem vet, det kanske inträffar snart. Funderar på att kolla om på flimen eftersom vi inte såg hela.

Vad har ni hittat på i september?


7 kommentarer:

 1. Ååå, Nick & Norah's infinite playlist är så mysig! :) Skulle j'ttemycket vilja läsa boken, men den är slut typ överallt :/ ska dock på nåt vis få det ordnat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte vi också! :D Ja, det måste ju gå att få tag i den på något sätt ^^

   Radera
 2. Håller med om att det är svårt att hinna tid att läsa när man går i skolan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Borde försöka planera det hela lite bättre.

   Radera
 3. Hoppas att du lyckas med dina mål för nästa månad. Kan hålla med om att det är svårt att hinna läsa allt man vill samtidigt som man går i skolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också. Ja, det är ju så mycket man vill hinna med :/

   Radera
 4. Hoppas att du lyckas med dina mål för månaden. Håller med om att det är svårt att hinna läsa allt man vill samtidigt som man går i skolan.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...