fredag 2 januari 2015

Bokiga mål 2014 & 2015

2014 har nu lidit mot sitt slut och det är redan 2015. Det har varit ett mycket bra år. Det sämsta är att skolan har krävt mycket av min tid då jag har väldigt höga krav på mig själv, vilket har gjort att läsandet och bloggandet har försummats. Året har gått fort och jag har inte riktigt känt att jag har hunnit det jag velat. Så på biten den får vi hoppas att 2015 blir ett bättre år, men i övrigt har 2014 varit suveränt.

Här är de mål jag hade för 2014:

Läsa minst 50 böcker
50/50
AVKLARAD!

Läsa minst 15 böcker på engelska
18/15
AVKLARAD!

Avsluta minst 5 serier
3/5

Nja, jag är ändå nöjd över att ha klarat 2 av mina 3 mål med tanke på hur lite tid jag lagt ner på läsning. Vi får hoppas att det går bättre i år!

I år kör jag på mina gamla mål i princip:

Läsa totalt 50 böcker...
Jag satsar på 50 böcker i år igen, men siktar på att läsa fler.

...varav 16 böcker på engelska
Jag höjer antalet engelska böcker i år. Okej, bara med en bok, men man måste ju höja målen lite, eller hur?

Avsluta 5 serier
Vi vet alla att jag är en mästare på att påbörja serier för att sedan undvika att avsluta de. Jag måste gör något åt det och se till att avsluta lite serier nu en gång för alla.

Det var målen för 2015! Jag lägger till mål och utmaningar efter hand, så ni får gärna rekommendera mig om utmaningar och liknande. Jag hade också tänkt att kanske göra ett inlägg med de bästa böckerna under 2014, men vi får se hur det blir med det.

Har ni några mål i år?


6 kommentarer:

 1. Avsluta fler serier är mitt ständiga mål. Vi verkar vara lika på den punkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt med, det tycks bara bli fler och fler serier att avsluta. Ja, jag såg att du också hade med den punkten. Vi kunde kanske köra en Read-a-long med Hallowed tillsammans, så får vi båda avsluta en serie ;)

   Radera
 2. Jag läste också exakt 50 böcker förra året och det var mitt mål också! Du har bra mål för det här året lycka till med dem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad roligt! Lite tur att vi båda lyckades exakt ;) Tack, lycka till med dina också! :)

   Radera
 3. Jag & en tjej håller i det som förra året kallades Boktyckes läsutmaning 2014. Så kika gärna in på min blogg för info! :D Du ville ju ha utmaningar, så du fick ett tips! Hoppas du tycker den verkar intressant, och ett plus är att man kan vinna ett bokigt pris! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt! Det får jag absolut ta och kolla in :D Tack för tipset Hannah :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...