måndag 27 april 2015

Bibliotekspraon: videoinlägg & påminnelse om tävling

Här är som lovat en video från min prao! Däremot så glömde jag att filma ganska mycket, så det är i princip bara klipp jag passade på att spela in under de övriga bibliotekariernas lunchrast, då jag själv inte hade rast och alltså var ensam på biblioteket. Det är mest korta snuttar då jag går runt och visar lite i biblioteket och när jag pratar in i kameran om praon och annat. Min kompis Tora är också med på ett litet hörn. Men om ni tycker att det verkar intressant, ta gärna en titt!


Och glöm inte att anmäla er till min födelsedagstävling om ni inte har gjort det! Den pågår fram till onsdag klockan 23:59, så det är inte för sent. Du har chansen att vinna Anna och den franska kyssen, Outtalat och Enklav. Klicka här för mer information och för att tävla.8 kommentarer:

 1. Jag tyckte om videon, haha. Den var underhållande och roligt att få se och veta mer om din prao :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, haha! Hade hoppats på det ;)

   Radera
 2. Ååh mysigt ditt bibliotek ser ut! Och guud att praoa på polkagrisfabrik o.O *vattnas i munnen* Superrolig video, söta ni är! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du? Ja, det är rätt mysigt faktiskt :D Haha, det var många i klassen som praoade på polkagrisfabriker i och med att vi bor i staden där polkagrisen uppfanns ;) Taaack, haha!! :p <3

   Radera
 3. Kul att se din film från bibblan! Kändes som du filmade din gotteburk:-)
  Tack för en fin prao!
  Ha det gott! från oss på bibblan:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite så ja! ;)
   Tack själva! Det var hur roligt som helst :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...