måndag 20 april 2015

Böcker jag önskar mig #2

För ett tag sedan fick jag en kommentar av en tjej som undrade om jag kunde skriva ett inlägg med böcker jag önskar mig. Det passar ju väldigt bra att göra nu eftersom jag fyller år på onsdag! Så därför är här en lista med endast några få av de böcker jag önskar mig. För ja, listan med böcker jag önskar mig är hur lång som helst.


Isla and the Happily Ever After - Stephanie Perkins
Jag har läst hennes tidigare böcker och älskar dem, så ser fram emot att få läsa om Isla. Och omslaget är så fint! Älskar färgen!

Eleanor and Park - Rainbow Rowell
Det verkar som att de allra flesta har läst och älskat Eleanor and Park, och det vill jag också göra snarast. Den verkar riktigt bra och jag tror att även jag skulle älska den.

The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Jag har hört mycket gott om den här boken och är verkligen nyfiken på den.

The One - Kiera Cass
Nästa boken i The Selection-serien som jag är jättesugen på att läsa då jag gillar de tidigare delarna väldigt mycket. Underbar serie!


Opal - Jennifer L. Armentrout
Jag tyckte mycket om de två första böckerna och är jättespänd på att få se hur det hela fortskrider. Det slutade ju väldigt spännande i andra delen...

What I Thought Was True - Huntley Fitzpatrick
För ett tag sedan läste jag My Life Next Door och gillade den mycket. Hoppas att den här är minst lika bra!

The Wishing Spell - Chris Colfer
Det verkar som att alla läser och gillar den här boken. Jag har velat läsa den hur länge som helst, den verkar riktigt bra och spännande. Vill klicka hem den nu genast!

Since You've Been Gone - Morgan Matson
Det känns som att detta är en väldigt somrig och mysig bok. Handlingen verkar jättebra och intressant. Är verkligen sugen på att läsa den!


Half Bad - Sally Green
Jag har faktiskt ingen jättebra koll på vad den handlar om, men den verkar bra och jag har hört mycket gott om den.

Splintered - A.G. Howard
En till bok jag inte riktigt vet vad den handlar om, men det ska tydligen vara en retelling till Alice i Underlandet och jag gillar retellings, så varför inte. Dessutom är omslaget supersnyggt!

Cinder - Marissa Meyer
Ännu en retelling jag är sugen på! Har varit det hur länge som helst, så jag förstår inte varför jag ännu inte har införskaffat den. Den här är en retelling till Askungen och handlingen låter väldigt intressant.

Unspoken - Sarah Rees Brennan
Jag har läst många positiva recensioner och blir bara mer och mer sugen på att läsa den!


Quidditch Through the Ages - J.K. Rowling
Som den Harry Potter-nörd jag är kan jag inte låta bli att vilja köpa och läsa alla böckerna i Hogwarts Library. Har läst både Fantastic Beasts and Where to Find Them och The Tales of Beedle the Bard och vill självklart även läsa denna. De är så bra!

Nattens cirkus - Erin Morgenstern
Jag vet inte hur länge jag har varit intresserad av att läsa den här, men det är en bra stund. Den cirkulerade på olika bokbloggar för mer än ett år sedan och jag är fortfarande lika sugen på att läsa den. Har hört positiva saker om den!

Min mormor hälsar och säger förlåt - Fredrik Backman
Efter att jag läste En man som heter Ove för ett tag sedan och tyckte mycket om den, vill jag såklart läsa mer av den fantastiske Backman.

Boundless - Cynthia Hand
Detta är sista delen i Unearthly-trilogin som jag älskar. Vill absolut läsa sista boken så snart som möjligt! Hoppas på att få sätta tänderna i den mycket snart!

Vad önskar ni er för böcker?


2 kommentarer:

  1. Åh, du MÅSTE läsa Unspoken snart! Älskaaar den! <3 och gu' jag vill också läsa Quidditch..., Cinder, Nattens cirkus, Since you've been gone och Land of Stories suuupermycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vill så gärna!! Åh, hoppas jag också kommer göra det <3 Det är så mycket man vill hinna läsa! Min lista är oändlig... Så mycket böcker, så lite tid ;)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...