lördag 1 augusti 2015

Vinnarna i Sommartävlingen är...

Nu är det äntligen dags för mig att presentera vinnarna i årets Sommartävling! Innan jag avslöjar vilka vinnarna är måste jag bara säga att det har varit jätteroligt att hålla i den här tävlingen, precis som tidigare år. Bra jobbat och ett stort tack till alla som deltog! Tusen tack för all positiv respons, det värmer något otroligt och jag blir väldigt glad när mitt arbete uppskattas. Jag ser fram emot nästa års Sommartävling ;)

Nog om det och över till vinnarna istället! Det verkar som att jag gjorde det alldeles för lätt för er i år, då väldigt många har lyckats få höga poäng. Jag får se till att göra det lite svårare till nästa år, men jag gillar inte att vara alltför elak vad gäller svårighetsgraden, haha. I år var det hela fyra tävlande som lyckades få full pott, dvs 50 poäng. Wow, bra jobbat och grattis! De fyra tävlande det rör sig om är:

Maja - Cropper Books (50 poäng)
Linn - Ett liv med Canon (50 poäng)
Laura - Lauras Läsvärld (50 poäng)
Daniella - Booktwin (50 poäng)

Tyvärr finns det bara tre prisplatser, så "finalisterna" får göra upp det hela med en utslagskluring som sker via mejl. Jag har redan mejlat och fått svar från er allihopa, så jag ska ordna med kluringen snarast möjligt. Dock åker jag imorgon utomlands på semester i en vecka, så vi får se om jag har tid till det innan dess, förhoppningsvis redan ikväll om jag lyckas knåpa ihop något lite snabbt. Ni fyra är i alla fall vinnarna i min Sommartävling, återigen stort grattis. Lycka till med kluringen!


Tack för en trevlig tävling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...