tisdag 2 augusti 2016

20 snabba om sommaren

Jag hittade den här skojiga enkäten, som Linda på Enligt O ligger bakom, på Nellons bokblogg och tyckte att den verkade rolig. Without further ado, let´s get to it!

Väljer du...

Strut eller bägare? Jag har alltid föredragit bägare. Att äta med strut blir bara kladdigt och jobbigt, och om jag ska vara ärlig tycker jag heller inte att våfflan är särskilt god. Därför blir det bägare för min del!

Rosévin eller bubbel? Ingetdera, jag är minderårig!

Allsång på Skansen eller Lotta på Liseberg? Alltså, jag är inget vidare förtjust i något av dem, men om jag måste välja så blir det hellre Allsång på Skansen.

Hav eller sjö? Det beror lite på var jag befinner mig. Hemma blir det nästan alltid sjön, eftersom havet i Sverige oftast brukar vara lite för kallt för min smak, men utomlands är det däremot ingen tvekan om att det blir hav. Både hav och sjö har sin charm!

Pocket eller e-bok? Alltid pocket. E-bok är ingenting för mig.

Deckare eller feelgood? Feelgood - jag älskar genren!

Fotbolls-EM eller OS? Jag vet inte varför, men jag har alltid tyckt att OS på något sätt är lite långtråkigt, samtidigt som jag gillar det. I OS finns det så många olika grenar och då även fotboll, till skillnad från fotbolls-EM. Därför blir det OS!

Tegelstenar eller tunnisar? Jag gillar en variation, men det känns som att både karaktärer och story får mer tid på sig att utvecklas i en tegelsten än i en tunnis. Fast visst är det härligt med en lätt och tunn bok ibland!

Livet efter dig eller Independence Day 2? Jag har inte sett Independence Day, så det får bli Livet efter dig. Jag tror filmen kan bli galet bra med tanke på hur otroligt fin boken var.

Zlatan eller Ronaldo? Bägge är bra fotbollsspelare, men jag är inget överdrivet fan av någon av dem.Valet i sig är ändå ganska enkelt. Det är ju faktiskt Zlatan vi talar om.

Sol eller skugga? Solen är härlig!

Film eller tv-serie? Kan jag välja båda två? Jag älskar filmer, men precis som med tegelstenar hinner  handlingen i en tv-serie utvecklas så mycket mer och man hinner lära känna karaktärerna på ett djupare plan. Dessutom är det roligare med någonting att följa under en längre period än med en film som är slut på en och halv timme.

Blåbär eller hallon? Svårt val. Jag älskar alla slags bär, men blåbär tror jag är snäppet bättre.

Bruce Springsteen eller Håkan Hellström? Öh. Jag lyssnar inte på någon av dem, men jag har hört mycket mer av Håkan, så jag antar att det får bli mitt svar. Eller? Jag har en kompis som är helt besatt av honom, till skillnad från mig som inte vet mycket alls om mannen. Då är det lite svårt att undgå att höra några av hans låtar. Ganska ofta.

Originalpocket eller filmomslag? Filmomslag är tråkiga och inte alls lika fina som originalomslag är.

Nytt eller gammalt? Nytt är najs.

Slalomläsning eller en i taget? Förr i tiden var jag en riktigt slalomläsare, men nu för tiden föredrar jag att ägna mig åt en bok om gången.

Facebook eller Instagram? Instagram alla dagar i veckan! Jag är som besatt!

Skratta eller gråta? En bok som berör och får en att känna uppskattar jag allra mest. Så när det gäller böcker och filmer så gråter jag helst, men när det kommer till verkliga livet så är det skratta alla dagar i veckan.

Getingar eller myggor? Jag hatar myggor, men av någon anledning verkar de älska mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...