fredag 12 augusti 2016

Läs-a-lot sommar 2016 - Dag 7 + sammanfattningDag sju och Läs-a-lot:ens sista dag var också dagen då jag äntligen skulle ge mig iväg på språkresa. Som ni säkert kan förstå så fick jag inte mycket läst under dagen förutom under själva flygturen då jag påbörjade The Enchantress Returns och kom 75 sidor in i boken. Dagen var full av nya intryck och saker som hände hela tiden och som jag misstänkte hann jag inte läsa särskilt mycket. Kommer berätta mer om min resa i ett senare inlägg!

Antal sidor lästa dag 7: 75
Totalt antal lästa sidor: 973
Totalt antal utlästa böcker: 3

Över till sammanfattningen!

Tisdag 12 juli: Pretty Little Liars #2 Felfritt och Glassvärdet (301 sidor)
Onsdag 13 juli: Glassvärdet och Du, bara (174 sidor)
Torsdag 14 juli: Du, bara (308 sidor)
Fredag 15 juli: Scarlet (45 sidor)
Lördag 16 juli: Scarlet (28 sidor)
Söndag 17 juli: Scarlet (42 sidor)
Måndag 18 juli: The Enchantress Returns (75 sidor)

Totalt antal lästa sidor: 973
Totalt antal utlästa böcker: 3

Mina mål för Läs-a-lot:en var att läsa minst 80 sidor varje dag och att läsa ut minst tre böcker. Jag klarade av målet att läsa ut tre böcker precis på pricken. Däremot blev det ju inte 80 sidor varje dag, men jag fick i alla fall något läst varje dag. Överlag är jag nöjd med mina resultat, även om jag hade hoppats på att få lite mer läst per dag, men med tanke på hur lite tid till läsning det blev mot slutet så är jag ändå glad och nöjd. Det har som vanligt varit väldigt roligt att delta och stort tack till Nelly för en trevlig Läs-a-lot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...