tisdag 9 augusti 2016

Sommartävlingen 2016 - VINNAREN

Hej kära vänner! Nu är jag äntligen tillbaka hemma efter min tre veckors långa språkresa till Bournemouth. Det har varit tre fullspäckade veckor med mycket aktiviteter, lektioner, nya vänner och på tok för lite sömn. Men framför allt har det varit tre riktigt roliga veckor och jag är otroligt glad över att jag bestämde mig för att åka till just Bournemouth. Vill ni veta mer om min resa och även se lite bilder? Lämna gärna en kommentar så jag vet!

Nog om det och över till vad det här inlägget egentligen ska handla om - resultatet i sommartävlingen. I år valde jag att göra tävlingen något svårare då den visat sig vara lite för lätt tidigare år, och det märktes. Det var väldigt sällan som någon lyckades få full pott på en kluring. Vad tyckte ni om årets tävling? För lätt? För svårt? Jag tycker det är roligare om det är en utmaning, men samtidigt vill jag inte göra det för svårt, för det är ju inte kul det heller. Ni får väldigt gärna tycka till så att jag vet tills nästa år. Hur som helst, här kommer vinnarna i årets sommartävling!

3:e pris går till... Kimberly - Aldrig bara ord (37 poäng)
2:a pris går till... Hannah - Draw Read and Take a Photo (40 poäng)
1:a pris går till... Elvira - The World I Live In (44 poäng)

Stort grattis till er tre! Ni har alla fått varsitt mejl från mig med vidare instruktioner. Svara senast på fredag, annars går vinsten vidare till någon annan. Hoppas att ni alla har tyckt om tävlingen och haft i alla fall någorlunda kul när ni har svarat på kluringarna. Vilken var er favorit? Tusen tack till Modernista som sponsrade tävlingen! Och jättestort tack till alla som var med och deltog!


2 kommentarer:

 1. Yay vad kul! Tyckte du verkligen lyckades med årets tävling då det fannaturligtvis vissa supersvåra men även de som var mindre svåra :D har varit mycket kul att delta i år igen!

  Och JA! Bilder etc från din språkresa skulle vara mycket välkommet. Å vad roligt att du hade det bra! Och fint med nya vänner ju :')

  Tack än en gång :)

  SvaraRadera
 2. Åhh Gud vad kul! Äntligen lyckas man, haha! Trodde inte det efter att jag sett alla andras svar på sista kluringen. Skulle vara kul om du ville lägga upp rätt svar på den och kanske den där med blurrade omslag, tänkte framförallt på den där vita lilla boken. Rött svar på alla blir kanske jobbigt för dig att fixa och skriva in, haha. Du har förståelse!

  Tack för ännu en fantastisk tävling och tradition! Hoppas den håller i sig <33

  Och JA gärna - bilder från språkresan! Hur kul? Skulle själv vilja någon gång!

  Mailar imorrn - är på konfaläger o ska sova nu! Kram kram! & tack!!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...