måndag 10 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 40

Jag missade att göra veckans bokbloggsfråga i helgen som jag vanligtvis gör, så här kommer mitt svar, om än lite sent. Bokbloggsfrågan anordnas av Barnboksbloggen och går ut på att man varje vecka svarar på en bokrelaterad fråga. Veckans fråga lyder:

Vad föredrar du, att läsa realistiska böcker som du lätt kan känna igen dig i, att läsa realistiska böcker om svunna tider eller främmande miljöer att drömma dig bort i eller att läsa fantasy eller liknande böcker om andra världar, magi och övernaturliga fenomen?

När det kommer till min läsning tycker jag för det mesta om att variera och blanda friskt mellan verklighet och fantasy och olika genrer. Jag gillar realistiska böcker som utspelar sig i vardagen, men också fantasyböcker om andra världar och varelser, med magi och andra övernaturliga inslag. Jag gillar historiska romaner om svunna tider och främmande miljöer, men också böcker som utspelar sig i framtiden och alla dess tänkbara (och otänkbara) scenarion. Jag gillar allt det och kan egentligen inte välja det ena över det andra. Däremot tror jag att fantasy är det jag oftast väljer att läsa, men jag kan absolut inte tänka mig att utesluta något av det andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...