Sidor

söndag 20 november 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 46

Bokbloggsfrågan anordnas av Barnboksbloggen och går ut på att man varje vecka svarar på en bokrelaterad fråga. Veckans fråga lyder:

Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du visste redan när du började blogga?

Jag har alltid tyckt om att läsa och efter att min mamma tipsade mig om en artikel i tidningen, som handlade om Tova och hennes blogg Bokugglan, fick jag upp ögonen för bokbloggandet och började titta runt lite bland olika bokbloggar. Och bara några dagar senare, den 21 april 2012, startade jag min alldeles egna bokblogg, något jag inte ångrar en sekund. Förvisso har det funnits stunder då bloggen känts tung och till och med krävande, men i slutändan kan jag absolut inte säga att jag ångrar något av det. Min blogg har gett mig så otroligt mycket och varit mig till mycket nytta och glädje.

Tips till nya bokbloggare är att titta runt lite bland olika bloggar för att låta dig inspireras. Vad för slags inlägg skulle du vilja ha med på din blogg? Försök även gärna att kommentera andras bokbloggar lite då och då, för att visa att du finns. Något annat bra, som jag har börjat bli sämre på på sistone, är att variera dina inlägg och blanda upp recensioner med olika slags taggar, book hauls och annat roligt. Det kan också vara en god idé att delta i olika aktiviteter och event, såsom Veckans bokbloggsfråga. Och sist, men verkligen inte minst - gör det för att du tycker det är roligt.


1 kommentar:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...