torsdag 15 december 2016

Vad önskar jag mig av tomten?

Julen står nu för tröskeln och det är fullt upp med julstök, julklappsinköp och allt annat som hör julen till. Det är endast en dryg vecka kvar till julafton och jag har hittills bara köpt julklappar till två personer, mina syskon. Jag måste verkligen lägga på ett kol med resten av julklapparna (som för övrigt är ganska många!), men det är ju så himla svårt att hitta den perfekta julklappen! Idag tänkte jag därför dela med mig av några av böckerna på min önskelista såhär i juletider.


Ibland mår jag inte så bra - Therése Lindgren
Jag har följt Therése Lindgren och hennes youtubekanal sedan ett par år tillbaka och hon är en av mina absoluta favoriter att titta på. Därför är det en självklarhet att jag även vill läsa hennes bok! Boken är en biografi som främst handlar om Theréses psykiska ohälsa, hur det hela en gång började och vart hon är idag. Hur känns panikångest och vad kan man göra för att peppa sig själv?

P.S. I Still Love You - Jenny Han
För ett år sedan fick jag första delen, To All the Boys I've Loved Before, i julklapp av en vän och läste ut den i ett nafs, för den var riktigt bra. Jag ser fram emot att läsa fortsättningen, och förhoppningsvis redan under mellandagarna om jag råkar få den i julklapp av någon snäll själ.

Six of Crows - Leigh Bardugo
Hur spännande låter inte den här boken? Jag har velat läsa Six of Crows ända sedan jag hörde talas om den någon gång i augusti och har hört så mycket gott om boken. Handlingen verkar lovande och boken ser ut att vara helt i min smak.

Beyond the Kingdoms - Chris Colfer
Detta är fjärde delen i serien The Land of Stories som jag fullkomligt älskar. Jag har läst första och andra boken och tredje står oläst och väntandes i bokhyllan (ska läsas mycket snart!), men av erfarenhet vet jag att jag måste ha nästa del redo när tredje är utläst. I'm hooked!Röta - Siri Pettersen
För bara någon dag sedan läste jag ut Odinsbarn, första delen i serien, och jag kan inte säga något annat än att det slutade med att jag älskade den. Så nu måste jag få tag i fortsättningen snarast möjligt!

By Your Side & P.S I Like You - Kasie West
Jag har inte läst något av Kasie West tidigare, men hennes böcker verkar vara typiska contemporary/YA/romance-böcker som jag gillar att läsa så mycket, kanske i synnerhet på sommaren.

Olyckornas tid - Moïra Fowley-Doyle
Jag har haft ögonen på Olyckornas tid, eller rättare sagt The Accident Season, ända sedan Halloween förra året och har varit nära på att köpa den flera gånger utan att det har blivit av. Med tiden har den fallit lite i glömska, men nu när boken för några månader sedan även blev översatt till svenska fick jag upp ögonen för den igen. Och ju mer jag läser om boken, desto mer spännande verkar den!

 

All the Missing Girls - Megan Miranda
All the Missing Girls verkar minst sagt spännande och precis som med Olyckornas tid blir jag bara mer och mer intresserade desto mer jag läser och hör om boken.

Belgravia - Julian Fellowes
Julian Fellowes är manusförfattaren bakom succéserien Downton Abbey, en av mina absoluta favoritserier, och när jag fick höra att han nyligen skrivit en bok som numera också finns översatt på svenska blev jag genast intresserad. Det visar sig att Belgravia utöver det också utspelar sig i societetslivet under 1800-talet, och ni som följt min blogg ett tag vet att jag älskar böcker som utspelar sig under just 1800-talet. Vill lägga vantarna på boken snarast!

Diabolic - S.J. Kincaid
Diabolic är en bok som jag hörde talas om ganska nyligen, men som jag blev intresserad av direkt när jag läste vad den handlar om. Handlingen verkar superspännande och fängslande!

Vilka böcker önskar ni er i  julklapp?

1 kommentar:

  1. Jag har den första delen i Chris Colfers serie oläst i bokhyllan vilket är synd för jag var sååå taggad på att läsa den när jag köpte den sedan glömdes den bort tyvärr, skäms på mig!

    Så nyfiken på Belgravia kul att den är översatt till svenska, måste kolla upp den snarast!

    Hmm önskar mig Amerikanska Gudar i bokformat men den verkar endast finnas i ebok överallt :'(

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...