söndag 4 december 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 48

Bokbloggsfrågan anordnas av Barnboksbloggen och går ut på att man varje vecka svarar på en bokrelaterad fråga. Veckans fråga lyder:

Hur räknar du ner till jul i din blogg - har du något speciellt jultema, har du en bloggjulkalender, ska du delta i någon julbloggstafett eller kommer du att arrangera några tävlingar inför jul? Och, vilka är dina bästa tips på böcker där man kan läsa ett avsnitt per dag fram till jul? Eller finns det kanske något annat sätt att räkna ner till jul som du kan tipsa om, t.ex någon podd, radioteater, blogg eller liknande med ett avsnitt om dagen?

Jag hade till en början inte tänkt ha något jultema på bloggen i år, men jag ska försöka klämma fram några juliga inlägg under decembers gång. Utöver det skulle jag även väldigt gärna anordna någon slags jultävling, men vi får se hur det blir med det. Jag har inga som helst planer på någon nedräkning eller bloggjulkalender.

Några tips på böcker där man kan läsa ett kapitel om dagen fram till jul har jag inte heller. Däremot verkar årets julkalender, Selmas saga, vara ganska bra hittills. Jag gillade även fjolårets med historieätarna. Och jag är väl inte den enda som har en chokladkalender med en lucka att öppna varje dag fram till jul?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller är du ett förlag som vill ge mig ett recensionsex? Eller vill du kanske bara säga hej?
KOMMENTERA!

Jag svarar på ALLA kommentarer, acceptera dock att jag kommer slänga dåliga kommentarer och spam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...